woensdag 26 november 2014

By Bri kidslifestyle

Een vriendin van mij maakt leuke kindersieraden, slingers en tenten. Deze verkoopt ze ook. Hier wat voorbeelden:
Foto: Nog een kleine 2 weken en dan is het pakjes avond 2014. De aanbieding van deze mooie kanten tent duurd dus nog 11 dagen. Maak er nog snel gebruik van!

Foto: Nieuwe my little pony kettingen! Rainbow dash, peachy sweet, prism glider, nurse snowheart, fluttershy & noteworthy .


Foto: Weer 4  kinderen die blij gemaakt gaan worden met deze 4 leuke 2 meter lange slingers.
Paarse hartjes, gele vlinders blauwe auto's en roze sterren .



Leuk he! Je kan haar op de volgende link vinden by bri kidslifestyle.

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

zondag 16 november 2014

keuken make-over

Toen wij het huis kochten zat er een prachtige bruine keuken in....niet geheel mijn smaak maar goed. Toen we er net woonden heb ik de bar al wit geschilderd en de muren en het plafond die geel waren ook wit gemaakt. Maar daar was het bij gebleven. Toen de roestgaten in de gootsteen vielen moesten we afscheid nemen van de prachtige bruine spoelbak en de bruine rotkraan (die was heel lastig te bedienen dus meestal een paar keer per dag was ikzelf of de keuken nat...). Ook de afzuigkap wilde niet meer en toen was het toch echt tijd om de rest ook eens aan te pakken. Aangezien onze prioriteitenlijst voor het huis een beetje veranderd is willen we toch nog wel een tijdje met deze keuken doen. Dit is het resultaat:


Oja en voor het volledige beeld ook nog een paar foto's van de keuken voor we het huis kochten:



Sorry de onderste foto's zijn niet zo best....
Ben blij met de make-over!

Fijne dag allemaal

Groetjes titi

donderdag 13 november 2014

2 lieve konijntjes

Al een tijd geleden haakte ik voor mijn nichtje een konijntje. In de loop van de tijd is er flink mee geknuffeld en missen er wat ledematen. Ze vroeg of ik een nieuwe wilde haken dus aan de slag. Nu haakte ik er ook eentje voor haar zusje die blauw een mooie kleur vind.

Het patroon komt van garnstudio en vind je hier.

Fijne dag allemaal

Groetjes tante titi

woensdag 5 november 2014

mini theetuintje

Ongeveer een maand geleden vulde ik een een koffie en een theepot met een stekje munt en een stekje citroenmelisse om binnen te zetten

Dat staat toch gezellig! Ik wilde kijken hoe ze binnen zouden overleven. Dit om wat langer te kunnen genieten van verse muntthee. En ze leven nog steeds. De blaadjes voelen wel wat minder stevig aan dan van buiten maar smaken prima!

Fijne dag

Groetjes Titi